Mini-chat

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Tartalom

Itt van a tartalom részekre szedve

1.rész
Holttestet talál a folyóparton Dong Yi, az alacsony sorban elő boncsegéd kislánya. Kiderül, hogy több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. A csendőrfőnök Dong Yi apjához fordul segítségért.

2.rész
Bérgyilkosok támadják meg Choi Hyo-Wont, De Chun-soo megmenti, és biztonságos helyre viszi. Az idegen egy előkelő házhoz viszi Dong Yit, ahol teljesül a lány álma. Elfogatóparancsot adnak ki Choi Hyo-Won ellen.

3.rész

Vizsgálatot indítanak a csendőrfőnök ellen az összeesküvők, mert védeni próbálja a Szövetséget és a boncsegédet. A harcosok Choi Hyo-Won parancsa ellenére megpróbálják kiszabadítani a kivégzésre induló vezért.

4.rész
A csendőrfőnök hajtóvadászatot indít a Penge Szövetség tagjainak családja és az esetleg életben maradt tagok ellen, Dong Yi étlen-szomjan kóborol. Összeakad barátjával Ge Dwo Ra-val, aki szintén apját gyászolja.

5.rész
A zeneakadémián az éves udvari vizsgára készülődnek a zenészek, melyen a király is részt vesz. Dong Yi, a szolgáló megszegi a szabályt, és a királyi hangszereken játszik. A bátor lány felkelti az uralkodó figyelmét.

6.rész
Dong Yi-t elrabolják a palotából. Amikor magához tér, a királyi kőharang-készítő holttestére bukkan a kalyibában. Megszökik, és bejelenti a csendőrségen: gyilkosság történt. Mire visszérnek, a holttest eltűnik.

7.rész
Dong Yi kiruccanása az álruhába öltözött öltözött Sukjong király segítségével sikeresen zárul. A csendőrparancsnok végre nyomozást indíthat az összeesküvők ellen. Dong Yi-t megjutalmazzák.

8.rész
 Jang űrnő legkedvesebb ékszerét szeretné látni Dong Yi, hátha felismeri a segítségével azt az udvarhölgyet, akivel hat évvel ezelőtt találkozott. Arcátlanságáért nemhogy nem büntetik meg, de Jang meg is kedveli.

9.rész
Dong Yi orvosságot vitt be a palotába, ezért kihallgatást rendelnek el az ügyében. Az udvari orvos Sukjong király vezetésével kideríti, hogy mi történt a királyné gyógyfőzetével, és az eset sokkal súlyosabb, mint ahogyan sejtették. Chun Soo, miután megtudta, hogy Dong Yi még a fővárosban van, határozott lépéseket tervez. Az anyakirálynő politikai szövetségesei újabb cselt eszeltek ki Jang úrnő ellen.

10.rész
Dzsáng úrnő feledja magát, hogy Dong Yi-t ne vessék alá kínvallatásnak. Jong Dal és Hwang Jong-Suk, a hűséges barátok, örülnek a szabadulásának, de Dong Yi nem nyugodhat, míg szeretett udvarhölgye fogságban van.

11.rész
Dong Yi újra kalamajkába keveredik éjnek évadján, de az álruhás Sukjong király újból megmenti az életét. Lassan elterjed a híre az udvarban, hogy Dong Yi bizonyítékot talált Jang udvarhölgy ártatlanságára.

12.rész
Dong Yi-t kinevezik számvevőszéki udvarhölgynek, ami nagy felbolydulást vált ki. Régi helyén, a Zeneakadémián a barátai örülnek a sikerének, de a lányok a számvevőszéken kiközösítik, és megpróbálják eltávolítani.

13.rész
Vizsgát kell tenniük az előző évi tananyagból a számvevőszék udvarhölgyeinek. Dong Yi megbukik. A lány védelmezői elérik, hogy megismételhesse a vizsgát. Dong Yi ezúttal mindenkit meglep a tudásával.

14.rész
Chun Soo kérdőre vonja Jong Dal-t, amiért átkutatta a szobáját. Sok félreértés tisztázódik. Dong Yi és fogadott bátyja egymásra talál. Jang Hee-Jae megvesztegeti a Déli Frakciót, hogy zavartalanul folytathassa üzleteit.

15.rész
Dong Yi a Királyi számvevőszék udvarhölgyeként nyomoz. Bizonyítékot talál az összeesküvéssel gyanúsított Kim Jun Dal ellen. Mivel szorul a hurok a tisztviselő nyaka körül, Jang Hee-Jae segítségét kéri.

16.rész
Dong Yi szeretné bizonyítani az ártatlanságát a Kínaiak előtt. A Király a fegyveres összecsapást is vállalná Kínával, hogy megvédje a lányt.Hwang Joo Shik felbérli Chun Soo-t, hogy csempésszen át valakit a határon.

17.rész
Sukjong királyi ágyassá teszi Jang Hee Bin úrnőt (Ok Jung lesz), aki hamarosan fiút szül a királynak. Az özvegy királyné azonban nem nézheti tétlenül, hogy veszélybe kerül a hatalma, ezért mindent elkövet, hogy az újszülött herceg ne lehessen trónörökös. Ok Jung testvére megmérgezi az anyakirályné-t, hogy nővérét és unokaöccsét védje. Közben a király meglátogatja Dong Yi-t, és a két fiatal között gyengéd érzelmek alakulnak ki.

18.rész
Folyik a nyomozás az anyakirályné merénylőjének ügyében. Dong Yi-t a nyomok Jang úrnőhöz, a királyi ágyashoz és annak bátyjához vezetik. Az úrnő megpróbálja félrevezetni Dong Yi-t, de a lány nem hisz neki.
19.rész
Szorul a hurok a királynő és az udvari orvos körül. A király őrlődik, nem bízik sem a királynőben, sem az ágyasában. SukJong egyetlen vigasza Dong Yi. Amikor kitárja szívét a lánynak, jobb kedvre derül.
20.rész
Tovább folyik a nyomozás az orvosnál talált csekk ügyében. Kihallgatják a tisztviselőt, ám őt is elfogják Jang emberei. Dong Yi beszél Jang-al, és reveszi, hogy adjon egy kis időt a nyomozás befejezéséhez.
21.rész
Inhyeon a távozása előtt még Dong Yi lelkére köti, hogy vigyázzon a királyra. Többen úgy érzik, itt a lehetőség, hogy magasabb pozícióba kerüljenek. Az udvarhölgyeket beosztják a hivatalokhoz, Dong Yi a kincstárba kerül.
22.rész
Dong Yi nyomozása miatt összetűzésbe kerekednek a számvevőszék és a királyi kincstár dolgozói. A vita elmérgesedik. Az ügy a király elé kerül, aki meglepő döntést hoz. Közben a palotában mindenki Jang udvarhölgy megkoronázására készül. A király ágyasa lehetőséget ad testvérének, Jang Hee-Jae-nek arra, hogy eltüntesse Dong Yi-val a bűnösségüket bizonyító iratokat. A király a szülei sírjához látogat.
23.rész
Elmenekül a palotából Dong Yi a bizonyítékokkal. Útonállók támadnak rá, megölik a segítőit, őt pedig megsebesítik. A lány a hegyekbe menekül. A csendőrség minden udvarhölgyet elfog, aki részt vett a nyomozásban.
24.rész
Rémálmok gyötrik a királynét. Fél a lelepleződéstől. Pozíciójának biztosítása érdekében el akarja érni, hogy fiát elismerjék trónörökösként. SukJong tovább keresi Dong Yi-t. A lány életét egy kereskedő menti meg.
25.rész
Dong Yi megszökik a kereskedőháztól. Találkozik Jang Hee-Jae-vel, aki korábban az életére tört. A száműzött Shim Woon Taek-kel megpróbálják megtudni, mi járatban lehet a magas rangú úr, aki a Seol Hee bordélyházban szervezi meg találkozóját.
26.rész
Jang Hee-Jae elfogja Dong Yi-t, és megpróbálja kiszedni belőle Shim Woon Taek tartózkodási helyét. A fővárosban Ok Jung királyné és Oh Tae Suk miniszter fondorlatos tervet sző Inhyeon királyné ellen.
27.rész
Dong Yi fiú ruhában jut be a palotába. Hajtja a vágy, hogy találkozhasson a királlyal, és a király is sokat gondol rá. A palotában egy szertartás közben Ok Jung királynő elájul. Mérgezésre gyanakszanak.
28.rész
Dong Yi igyekszik munkát kapni az udvarban. Ok Jung királynő állapota javul. SukJong király meghallja a jól ismert dallamot, amit Dong Yi játszik apjától örökölt hangszerén. A szerelmesek végre egymásra találnak.
29.rész
Dong Yi megszökik a bérgyilkosok elől, és biztonságos helyen elrejtőzik. Az új királyné és a kincstári előljárók bűnösségét igazoló bizonyítékot átadja a királynak. Az uralkodó csapdát állít a cselszövőknek.
30.rész
Dong Yi visszanyeri erejét a királyi rezidencián. A tartózkodási helyét szigorúan titokban tartják, hogy ne essék baja, és a kellő időpontban leleplezhessék a bűnösöket. Ok Jung és a Déli frakció azonban tervet sző Dong Yi eltüntetésére.
31.rész
A Déli frakció tiltakozása ellenére a király külön lakosztállyal ajándékozza meg a palotában Dong Yi-t. A szemérmes SukJong bizalmas emberei tanácsára megkörnyékezi a lányt. Dong Yi fél, hogy fény derül a múltra.
32.rész
SukJong király bátortalanul közeledik Dong Yi-hoz. Az ifjú szerelmeseknek segítségére siet az időjárás: a felhőszakadás elől egy kunyhóban találnak menedéket kettesben. Dong Yi megkapja új lakosztályát a palotában.
33.rész
Dong Yi megígérte a királynénak, hogy három napon belül kinyomozza, mi áll a járvány hátterében, de nem jár eredménnyel. Eközben az a hír járja az udvarban, hogy egy rendkívüli Kínai követség indult el a főváros felé.
34.rész
A fővárosba megérkezik a Kínai követség a hírrel: a Kínai császár elismeri a koronaherceget. Ezzel a Déli Frakció tagjai hatalmi pozícióba kerülnek. Úgy Tűnik Dong Yi, és Shim Woon Teak cselszövése hiábavaló volt.
35.rész
Seo Jong Gi testőrparancsnok rájön, hogy Choi Hyo Won lánya Dong Yi. Csalódottságát nem titkolja, és közli vele, hogy neki, és Chon Soo-nak felelniük kell a "bűnért". A Déli Frakció tagja a határvédelmi naplót keresik.
36.rész
Ok Jung a Kínai küldöttségnek rendezett bankettet használja fel arra, hogy átkutattassa a napló után Dong Yi és a hozzá közelállók házát. Amikor a király tudomást szerez az összeesküvésről, haragra gerjed.
37.rész
Dong Yi kémiai módszer segítségével bebizonyítja a királyné bűnösségét. Az új királyné, Jang kénytelen elfogadni a bizonyítékot. Vallomásából kiderül, hogy feláldozna mindent, csak hogy a hatalmát megtarthassa. 
38.rész
Ok Jung királynét megfosztják hatalmától, csakhogy a koronahercegre való tekintettel visszahelyezik ágyasi posztjára. Jang úrnőnek is súlyos megrázkódtatást jelent ez a változás. Száműzik Jang Hee Jae-t.
39.rész
Megnyugodtak a kedélyek, miután Dong Yi SukWon űrnővé vált, és meglakoltak a Déli Frakció bűnösei. A nyugalom azonban nem tart sokáig. A Déli Frakció újabb cselszövésbe fog. Fény derül egy régi titokra.
40.rész
Dong Yi engedélyt kapott Inhyeon királynétól, hogy eltávozzon a palotából, és nyomozni kezdjen. A lány álruhában indul el a városba, és kideríti, mit jelentenek a kézjelek által takart Kínai számok.
41.rész
Újjáéled a Penge Szövetség, hogy bosszút álljon a nemeseken. Dong Yi, Shim Woon Teak és Seo Jong Gi megpróbálja kideríteni, hogy ki állhat a titokzatos gyilkosságok hátterében. A Hat Tan könyvében keresik a megfejtést.
42.rész
Miután megfejtették, ki áll a tíz évvel ezelőtti cselszövés mögött, Dong Yi, Chon Soo és Seo Jong Gi megpróbál bizonyítékot szerezni  a bűnösök ellen. Visszatérnek a fővárosba a tisztviselők. Hajtóvadászat indul Dong Yi gyermekkori barátja ellen.
43.rész
Dong Yi segít Ge Dwo Ra-nak, a Penge szövetség vezérének megszökni, ám az utolsó pillanatban őfelsége tetten éri. A lányra halálbüntetés vár. SukJong nem akarja elveszíteni szerelmét, rá akarja venni, hogy hazudjon.
44.rész
Dong Yi vallomást tesz a minisztériumban. SukJong már későn ér oda, így kénytelen ítéletet hozni a szerelme ellen. A Penge szövetség vezérét halálra, a tagjait, köztük Chon Soo-t, Dong Yi bátyját száműzetésre ítélik. Dong Yi-nak el kell hagynia az udvart. Még egy csapás éri őket: kanyaróban meghal a kisfiuk. Dong Yi-t felkeresi SukJong király. A lány ismét áldott állapotba kerül, és kisfiúnak ad életet
45.rész
Dong Yi megtalálja az elcsatangolt Yeoning herceget, és megbünteti. Az események felkeltik a fiúban az érdeklődést az apja iránt, és kieszeli, hogyan intézhetné el, hogy anyja visszaköltözzön a palotába, és vele ő is.
46.rész
Az álruhába bújt SukJong királlyal tölti a napot Yeoning herceg. Dong Yi felfedezi a fiú tehetségét, és igyekszik kiváló tanárt szerezni számára. Eközben Inhyeon megpróbálja igazolni a koronaherceggel kapcsolatos gyanúját.
47.rész
Yeoning herceg beköltözik a palotába, és megismerkedik az apjával, akiről eddig mit sem tudott. A fiúnak a Királyi Akadémián kell tanulnia. Okos gyerek, mindent jól tud, ám Dong yi megígérteti vele, hogy a vizsgán tudatlanságot színlel.
48.rész
Mindenképpen koronahercegnek kijáró oktatásban szeretnék részesíteni Yeoningot. Ok Jung és a Déli frakció ellenzi ezt. SukJong büszke a kisfiára, ezért megkéri Kim Gou-seon mestert, hogy tanítsa gyermekét.
49.rész
Inhyeon királyné lehetőséget akar adni Ok Jung-nak, hogy végre nyilvánosságra hozza a fia betegségét. A királynén kívül csak a királyi dajka tud a trónörökös betegségéről, csakhogy őt a királyné egy titkos rejtekhelyen őrzi.
50.rész
Inhyeon királyné meghal. A miniszterek követelik, hogy a király nevezze ki az utódját. SukJong őrlődik, hogy Jang-ot vagy Dong Yi-t tegye meg királynénak. A koronaherceg sok időt tölt együtt Yeoning herceggel.
51.rész
Bár Dong Yi-nak olyan bizonyíték van a kezében, amellyel Jang űrnőt és rokonságát tönkretehetné, a két herceg érdekében békeajánlatot tesz Jang-nak. Jang azonban minden áron királyné akar lenni, hogy bebiztosítsa fiának a trónt-noha a királyt továbbra is becsapja, mert eltitkolja előle a trónörökös betegségét. Eközben megvádolják Yeoning herceget, hogy a koronaherceg pozíciójára pályázik.
52.rész
A trónörökös és legjobb barátja, Yeoning herceg eltűnik a palotából, hatalmas riadalmat okozva ezzel a palota népének. A Déli frakció és a koronaherceg hívei kihasználják a lehetőséget arra, hogy végre megszabaduljanak Yeoningtól.
53.rész
Elterjed a palotában a koronaherceg betegségének és Yoon Si letartóztatásának híre. a fiatalok frakciója visszakozik. A Déli frakció és Ok Jung úrnő ezzel teljesen magára marad. A nő tervet sző Yeoning herceg meggyilkolására.
54.rész
Ok Jung bérgyilkosai bekerítik Yeoning herceget, ám Dong Yi fia védelmére kel, így őt sebesítik meg. A fiatalasszony válságos állapotba kerül. Az udvari orvosnak végül nagy nehezen sikerül megmenteni az életét, és a bűnösöket is elfogják. a király súlyos lelki válságba kerül, mert nem tudja, milyen ítéletet hozzon Ok Jung ellen. A koronaherceg három álló napig könyörög kegyelemért édesanyja részére.
55.rész
Végrehajtják Ok Jung halálos ítéletét. Utolsó kívánsága: SukJong nézze végig halálát. A koronaherceget megviseli anyja elvesztése, és ez a testvérek közé is éket ver. Dong Yi nem vállalja a királynéi rangot.
56.rész
Dong Yi mindent elkövet annak érdekében, hogy megakadályozza Inwon királyné gonosz tervét. Az Udvari Számvevőszék is Dong yi mögé áll. Eközben egy titokzatos támadó lecsap Jang Mu Yeol embereire, de a céljára nem derül fény.
57.rész
Dong Yi bevallja SukJong királynak, hogy szeretné a két rivális herceget biztonságban tudni, és ennek egyetlen módja, ha mindkét herceg a trónra kerül. A király bezárkózik, és nem fogad látogatókat. Keresi a megoldást a problémára.
58.rész
Inwon királyné trónra kerülésével Jang Mu Yeol hadügyminiszter-helyettes lesz. Furfangos tervet eszel ki Dong Yi és Yeoning herceg megölésére. Azt a látszatot akarja kelteni, mintha Dong i a koronaherceg életére törne.
59.rész
Jang Mu Yeol és társai megbűnhődnek cselszövésükért. SukJong a történtekből levonja a tanulságot. Tudja: le kell mondania a trónról, ha nem akar hasonló intrikákat többé. Hiába kérleli őt a fia, és vele együtt a miniszterek kara is. A királyné úgy határoz, örökbe fogadja Yeoningot, hogy ezzel biztosítsa a fiú jövőjét. Dong Yi jobbnak látja, ha elhagyja a palotát, nehogy összezavarja a kisfiút.
60. Az Utolsó rész
Dong Yi vágya az, hogy elköltözzön a palotából, és a szegény embereknek segítsen. Egy kislány kéri a segítségét, mert apját gyilkossággal vádolják. Dong Yi csak titokban számíthat hú embereire. Visszaélési ügyeket találnak.


Keresés